Sprid det för f'n

Heej!

Jag tänkte lägga ut en text,som jag tagit från Hanna. Sprid gärna detta för det är sjuuukt hemskt! 


 Nu är det så att vi efterlyser våra 2 små hundar, en chihuahua som heter Leo och är black and tan färgad, runt 2 kg. Och sen en blandras på Bichon frisé och dvärgpinscher, färg sobel dvs beige färgad, runt 2 kg.

För att göra en lång historia kort för att ni ska förstå va
rför de är efterlysta.
Jag och min sambo fick barn och vi kände att det blev för mycket den första tiden med barn och hundar så vi valde att sälja hundarna, det gjorde väldigt ont i hjärtat men vi gjorde det för hundarnas skull. Vi la ut hundarna på annons här på Blocket och det var många som hörde av sig men vi ville ha någon relativt nära och som hade tid med dem.

Då var det en kvinna vid namn ” MAYA ” som hörde av sig och hon verkade helt perfekt, har 3 barn, bor i radhus och är sjukpensionerad och bor i Iggesund, 2 timmars bilresa, den kändes helt OK.

Så vi sålde hundarna till henne.

Vi skrev kontrakt också. Och vi hade 1 månads prövotid så att allt kändes bra för båda parter, så då skulle hon alltså betala hela summan för hundarna efter prövotiden, hemmet var viktigare än pengarna för oss.
Men när prövotiden var slut började hon komma med en massa undanflykter om att hon inte kunde betala. Men det gjorde ingenting för oss för vi hade ändå bestämt oss för att ta tillbaka hundarna, vi ångrade oss otroligt mycket. Men hon vägrar ge tillbaka hundarna, hon säger att hon inte har råd att betala hundarna men hon vill inte ge tillbaka dem?! Så då polisanmälde vi henne för kontraktsbrott och att innehava sånt som inte är hennes! Och hon har tydligen sålt de vidare. Och hon vägrara tala om för Polisen vart de är. Vilken sjuk människa gör så?!
Så nu står vi här, vi kommer ingenstans. Vi har ingen aning om vart våra bebisar är någonstans!

Så nu hoppas vi bara att någon människa i Sverige får napp på detta och att ryktet sprider sig och tillslut så kanske någon ser eller vet någonting om våra hundar.
Vi har polisen och länsstyrelsen bakom oss, även Kronofogden.
Denna ” Maya ” är även anmäld för Djurplågeri. Så jag varnar er för henne!

Hundarna anses som STÖLDGODS !!!, och hon kan ha sålt hundarna under namnet ; Maya, Maria, Maj-Britt eller Petra. Efternamn- Svedberg. 
Hon bor i Iggesund.

Vi tror oss veta att hundarna är någonstanns i Töcksfors trakten, norska gränsen. Men det är bara en gissning på tidigare samtal med denna “MAYA”, och vi vet inte om hundarna är tillsammans eller om hon sålt de var för sig.

Vet ni något om detta eller har sett dessa hundar, SNÄLLA kontakta oss direkt!

detta är mitt nr (Sophia); 0704176381

samt sambos nr (Kristian); 0704176708

All hjälp vi kan få Uppskattas !

Detta var bara en kort sammanfattning av hela händelsen. Vill ni läsa mer detaljerat hur vi gått tillväga för att komma hit, så klicka in er på länken som leder er till min blogg: 
http://minbebis.com/blogg/mamasophia/category/hundarna/ GÅ in på länken så står det allt om vad som har hänt och vad dom har gjort för något och hur dom åkte upp till henne och knackade på hos henne!


Sprid det här vidare, sånt här får inte hända!!
Vi vet inte om hundarna mår bra eller i värsta fall ens lever.

GÅ MED I GRUPPEN HÄR - http://www.facebook.com/events/356022094423954/ Och bjud in era vänner på facebook om ni tycker att dom ska komma tillbaka!
REX ♥
rex
LEO ♥
Leo1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0